Yhdistys

Kuva: Nina Soini

Maskun-Ruskon-Vahdon 4H-yhdistys on perustettu vuonna 1984.

4H-yhdistyksessämme on runsaat 300 jäsentä, joista valtaosa on nuorisojäseniä eli alle 29-vuotiaita.

 

Etsitkö uutta harrastusta? Tutustu 4H-toimintaan!

Maskun-Ruskon-Vahdon 4H-yhdistys tarjoaa monipuolista toimintaa laajalla alueella. Toiminta-alueemme kattaa Ruskon, Vahdon sekä koko Suur-Maskun. Lisäksi järjestämme toimintaa tarvittaessa myös Nousiaisissa. 

4H-yhdistys tarjoaa kerhoja, kursseja, kilpailuja, leirejä, retkiä ja työpalvelua kouluikäisistä lapsista varttuneisiin nuoriin. Myös aikuiset voivat osallistua yhdistyksen toimintaan esimerkiksi kursseilla ja kuntapäivillä. 4H:n kautta voi perustaa ohjatusti oman yrityksen, käydä 4H-Ajokortti työelämään -kurssin tai vaikkapa suunnata maailmalle 4H-järjestön nuorisovaihdon kautta.

Maskun-Ruskon-Vahdon 4H-yhdistyksellä on viisi 4H-kerhoa, joissa lapset ja nuoret oppivat paljon erilaisia tietoja ja taitoja itse tekemällä ja tutustumalla esimerkiksi ympäristöön, eläimiin ja kansainvälisyyteen. Askaisten kokkikerhossa tutustutaan ruoka-aineisiin, ruoanvalmistusvälineisiin ja nautitaan omista keitoksista. Sekarikerhoissa Maskussa, Lemussa ja Ruskolla harjoitetaan kädentaitoja, pelataan, leikitään ja toteutetaan kerholaisten omia projekteja.

4H-kerhot kokoontuivat viime vuonna runsaat 250 kertaa ja niihin osallistui noin 2 200 lasta tai nuorta. 

Lisätietoja Maskun-Ruskon-Vahdon 4H-yhdistyksen toiminnasta saat tutustumalla kotisivuihimme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen masku-rusko-vahto@4h.fi.