Työnantajalle

Tällä hetkellä Masku-Rusko-Vahdon 4H etsii kouluja yhteistyöhön sekä kiinnostuneita alueen yrityksiä, jotka voisivat työllistää nuoren / nuoria kesätöihin vuonna 2022.

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta tarjota 9-luokkalaiselle kesätöitä v. 2022  = ota yhteyttä 040 8360837/Leena

4H auttaa kevään aikana nuoria saamaan kesätyöpaikan vähintään kahdeksi viikoksi tai työllistämään itsensä yrittäjänä. Nuorten työantajina voivat toimia kunnat, yritykset, yhteisöt ja kotitaloudet.

Toiminnassa rakennetaan ja ylläpidetään vuoropuhelua nuorten, paikkakunnan työnantajien ja peruskoulun välillä. Ysit töihin -toiminnassa pyritään parantamaan työnantajien motivaatiota työllistää 9. luokan päättäviä nuoria. Olemalla mukana toiminnassa työnantajien on mahdollista toteuttaa yhteiskuntavastuuta tarjoamalla paikkakunnan nuorille todennäköisesti se ensimmäinen kesätyöpaikka.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Palkkauksessa hyödynnetään erilaisia malleja mm. Tutustu työelämään ja tienaa, Kesätyöseteli, TES:n mukainen palkkaus. Nuoren voi tilata töihin myös 4H-yhdistyksen kautta.


Mitä Ysit töihin tarjoaa työnantajille?

  • Työelämätaitoihin perehdytettyjä nuoria  kesälle 2022.
  • Mahdollisuuden  vaikuttaa oman paikkakunnan nuorten tulevaisuuteen.
  • Valmennusta nuoren työntekijän palkkaamiseen.
  • Tietoa erilaisista tavoista palkata nuori kesätyöntekijä.
  • Mahdollisuuden palkata kesätyöntekijä 4H:n kautta - hoidamme työnantajavelvoitteet ja laskutamme tilaajaa.


Lisätietoja: turku@4h.fi  / 050 5363617 (Paula)

ja Leena 0408360837 leena.halonen@4h.fi