4H-yrittäjät ottavat haltuun itse kesätyönsä - esittelyssä Torikojut by 4H-yrittäjät

16.6.2021

Nuoret ovat aktiivisesti keväällä ja kesän aikana ottaneet yhteyttä 4H-yhdistykseen, käyneet 4H-yrityskurssin ja käärineet hihat kesätyön suhteen. 

Torikojut by 4H-yrittäjät Ahti, Aatu, Venla ja Jonas

Maskun kunta tilasi keväällä liikutettavia torikojuja 4H-yrittäjiltä ensikäyttöön Askaisten Kurkkumarkkinoille sekä muihin tuleviin kunnan tapahtumiin ja toreille. Joten neljä nuorta laittoivat hösseliksi! Viime viikolla homma on startannut vauhdilla ja menossa mukana on myös elinvoimapäällikkö Lauri, joka projektia nuorille ehdotti sekä 4H:lta nuorten ohjaaja Familia.

Nuoret ovat saaneet apua, tilan ja tarvikkeita lahjoituksena mm. Maskun kalustetalo Masku, Saarset Oy,  Turun Trailertukku Oy , Maskun kunta sekä muut yhteistyökumppanit. Myös rahallista tukea yrittäjyyteen Varsin Hyvä:ltä.  Kiitokset siis työn mahdollistamisesta!

Tutustu myös muihin alueen 4H-yrittäjiin täältä

#4Hyritys #maskunnuoret #4hmaruva #maskunkunta #kesätyöhaaste #kesätyömuisto #yritäopitienaa #nuorissaonvoimaa #yhteistyö #yhteistyössäonvoimaa #kurkkumarkkinat #masku #askainen #lemu  #ryobi #kierrätys #kiertotalous #saarset #trailertukku #maskunkalustetalo #varsinhyvä