Huolin pienoismallitapahtuma 17.5.2014 kello 10-17

7.5.2014

huolin suurnäyttely 17.5.2014

Kaikille tutuksi tullut perinteinen, jokavuotinen huolin näyttely pidetään tänä vuonna 17.5 samassa paikassa Huolin kyläkoululla Mynämäessä, osoitteessa Vehmaantie 485. Tapahtuma alkaa 11.00 ja päättyy 17.00. Myyjät ja esillelaittajat ovat tervetulleita kello 10.00 alkaen.

Paikalla jälleen puffetti paikallisen 4h:n toimesta.

myynti paikkoja voi varata vaikka heti allekirjoittaneelta. Myyntipaikkojen hinnat aiempien vuosien tapaan edukkaammat kuin missään muissa vastaavissa tapahtumissa. Kaikki, etenkin yksityiset myyjät ovat ehdottoman tervetulleita.

Paikalle jo ilmoittautuneet myyjät:
-Model Car Heaven http://www.facebook.com/modelcarheaven tai http://www.mci.fi
-Kai Keskinen yksityinen
-Janne Ekbom yksityinen
-Juuso Rosenberg yksityinen

mutta miksi tämä on suurnäyttely? Olemme yhdistäneet neljän pienen pienoismallikerhon voimavarat yhteen. Mukana huolin pienoismallikerhon lisäksi häärii Kurittulan pienoismallikerho Maskusta, Vinkkilä Vehmaalta sekä Turun pienoismallikerho. Tavoitteina meillä on osoittaa paljon, ja tärkeimpiä pointteja on osoittaa kerhojen välisen yhteistyön voima. Neljä pientä aikoo saada aikaan jotain suurta puhaltamalla yhteen hiileen.

osoitamme jälleen kerran myös sen, että harrastuksessamme vain mielikuvitus on rajana ja jokainen lopputulos on lähtökohtaansa nähden erilainen. Tänä vuonna esitämme tämän väitteen kerhojen yhteisprojektilla aiheesta 1951 Chevrolet joka löytyy myös kimppaprojektiosiolta. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan tähän teemaluokkaamme. Kerhoille hankittiin 45kpl malleja, ja olemme hakeneet julkisuutta myös haastamalla esim. Paikallisia pankkivirkailijoita tekemään sama malli näyttelyyn. Lehtijuttuja tästä on ollut ja tulee olemaankin vielä.

tätä siis tarkoittaa suurnäyttely. Meininki on aiempaa isommassa mittakaavassa joka mahdollistaa sitten myös isommat luokkajaot.

kilpailuluokat:
-teemaluokka 1951 Chevrolet
-juniorit alle 15v
-stock
-custom, lowrider etc
-Box stock
-others eli kaikki muu

lisänä tietty

-best in show äänestyksellä
-pisimmän matkan saapunut saa taas kiertopalkintomme matkaansa...

tervetuloa jälleen kaikki kynnelle kykenevät!