4H-Klubi

Klubitoiminta on 18 vuotta täyttäneiden omaa 4H-toimintaa. Jokainen klubi on osallistujiensa näköinen, jäsenet suunnittelevat toiminnan sisällön itse. Useimmat klubit toimivat ympäri vuoden.

Klubitoiminta voi olla kavereiden tapaamista, retkiä ja mukavaa yhdessäoloa. Se voi olla tekemistä monenlaisten, yhteisesti kiinnostavien asioiden parissa. Monet klubilaiset ovat kokeneita maailmanmatkaajia. Tapaat ihmisiä, jotka ovat olleet mukana erilaisissa kansainvälisissä 4H-tapahtumissa tai osallistuneet vaihto-ohjelmiin.

Klubin perustaminen

Oman yhdistyksen kautta saa yhteyden lähimpään klubiin. Jos yhdistyksestä ei löydy sopivaa klubia, voi porukalla perustaa oman. Aloittakaa pohtimalla klubilaisten omia kiinnostuksen kohteita. Esimerkiksi mistä haluamme lisää tietoa? Onko meillä jokin yhteinen tavoite (ehkä osallistuminen 4H-leirille tai -vaihtoon)? Mitä haluaisimme oppia ja kokea? Toiminta on hyvä käynnistää suunnittelemalla klubille toimintakalenteri seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Klubitoiminnan aloittamiseksi riittää ilmoitus oman 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajalle

Lue lisää 4H-klubista!