Kesätyöt 2019

Kesätyöhaku on päättynyt! Kiitos kaikille kesätöitä hakeneille.

Osuuspankin Kesäduuni-kesätyöhaku on avoinna vielä 18.4 asti.

 

Ilmoitamme 8.4 valinnoista ja haastatteluista kesätyötä hakeneille!

Osuuspankin kautta hakeneet saavat kesätyöpaikasta tiedon 23.4.


 

Maskun-Ruskon-Vahdon, Naantalin ja Turun 4H-yhdistyksen kesätyöpaikat 2019!
 
1. Vastuuohjaajia kesän päiväleireille
4H:lla on koulujen kesäloman aikana päiväleirejä alakouluikäisille kesäkuusta alken. Leirien teemoja ovat lemmikkieläimet, retkeily, ruokakasvatus. Jos olet kiinnostunut toimimaan apuohjaajien esimiehenä ja sinulle on kokemusta ja näkemystä leiriaiheista hae tätä paikkaa. Palkkaus on neuvonta-alan tessin mukainen ja viikkotyöaika on 30 -35 tuntia. Vastuuohjaajan on oltava täysi-ikäinen.
 
2. Apuohjaajia kesän päiväleireille Turku/Masku/Naantali
Sinulla on innostus ryhmäohjaamiseen, mielellään harrastustoiminnan kautta saatu kokemus, esimerkiksi kerhonohjaamisesta on valttia apuohjaajalle. Apuohjaaja toimii vastuuohjaajan apuna ohjaajana leireillä ja toimii tarvittaessa itsenäisesti ryhmän ohjaamisessa. Viikkotyöaika on 30 tuntia. Palkkaus on neuvonta-alan tessin mukainen. Olethan vähintään 15 -vuotta täyttänyt.
 
3. Keräyspistevastaavat 2 kpl
Lannoite- ja siemensäkkikeräyspisteiden hoitajat Turun ympäristökuntiin 3 pisteeseen. Pisteissä vastaanotat ja lasket tuotavia säkkejä. Halutessasi voit toimia myös tuntityöntekijänä 4H-maanäytepalvelussa. Kulkumahdollisuus pakollinen eli vähintään mopo ja mopokortti. Palkkaus maatalousalan tessin mukainen.


4. Siivous- ja pihatöiden teko tuntitöinä
Oletko kiinnostunut keikkasiivouksesta tai pihatöistä? Muun muassa kotisiivousta, pihasiivousta, puutarhatöitä ja suursiivouksia. Yhdistyksemme kautta kysytään yksittäisiä koti - ja pihasiivouksia ja tällä hetkellä tarjoamme tuntityötä ahkeralle ja reippaalle 15-vuotta täyttäneelle nuorelle. Palkkaus alan tessin mukainen.


5. Ole oma pomosi ja tee 4H-yrittäjänä kesätöitä! 

13-28-vuotias voit tehdä 4H-yrittäjänä kesätöitä. Käy 4H-yrityskurssi, keksi bisnesidea ja laita toimeksi! 4H-yritystä voit pitää vaikka kesän aikana tai koko vuoden koulun ohella. Myy tai tuota omaa palvelua. Esimerkkeinä: lastenhoito, pihahoito, kahvila, synttäri-tapahtumapalvelu tai asia mitä itse osaat ja haluat tehdä parhaiten! Seuraava maksuton 4H-yrityskurssi 9.3 ja 6.4 Ruskolla. Lisätiedot täältä!


Miten haen kesätöitä?
Vapaamuotoinen CV / hakemus sähköpostilla turku@4h.fi tai masku-rusko-vahto@4h.fi tai naantali@4h.fi 31.3 mennessä. Laita hakemus sinne, missä haluat tehdä kesätöitä.


Tiedustelut myös sähköpostitse! Onnea työnhakuun. :)


Kesätyön tueksi kesätyösetelit:
Turkulainen nuori, hae kaupungilta samalla kesätyöseteliä täältä

Kaarinalainen nuori, hae kunnastasi samalla kesätyötukea täältä 

Ruskolainen nuori, hae kunnastasi samalla kesätyötukea täältä

Raisiolainen nuori, hae kunnastasi samalla kesätyötukea täältä

Maskulainen nuori, hae kunnastasi kesätyötukea täältä