Dogsitter

Tarvitsetko lemmikillesi hoitajaa?

Maskun-Ruskon-Vahdon 4H-yhdistys välittää Turun 4H-yhdistyksen kautta hoitajia yhdistyksen toimialueelle sekä Nousiaisiin. Turun 4H-yhdistyksen päivystyspuhelin vastaa arkisin klo 17-20 numerosta 040 836 0 837.

Mikä on 4H-dogsitter?

4H-dogsitter ansaitsee rahaa hoitamalla koiria ja muita lemmikkieläimiä, yleensä omistajan poissa ollessa. Suurin osa hoitotehtävistä on koirien ulkoiluttamista, mutta etenkin viikonloppuisin tai lomamatkojen aikana dogsitterin tehtäviin kuuluu koiran pitempiaikainen täysihoito joko lemmikin omistajan tai dogsitterin kotona. Toisinaan tarvitaan apua koiranäyttelyssä tai koulutuskentällä. Kissojen ja muiden pienten lemmikkieläinten ruokkiminen ja hoito soveltuvat myös dogsitterin tehtäviksi. 4H-Dogsitterinä toimiminen on mukava tapa harrastaa koiria, vaikka kotiin ei koiraa voisikaan ottaa.

Miten pääsee 4H-dogsitteriksi?

4H-dogsitterinä voi toimia 14-vuotta täyttänyt tai samana vuonna täyttävä nuori, joka on suorittanut 4H-yhdistyksessä järjestettävän noin 60 tunnin mittaisen 4H-dogsitter-koulutuksen. Koulutuksessa opetellaan koiran perushoitoa sekä teoriassa että käytännössä.

4H-dogsitterit kuuluvat paikkakuntansa 4H-yhdistykseen, joka välittää dogsittereitä koiran ja muiden lemmikkieläinten hoitotehtäviin sekä hoitaa lakisääteiset työnantajavelvoitteet.