NATTA

Nuorten silmin-tapahtumasta lehtijuttu Turun Seutusanomissa! 

 

NATTA-hanke päättynyt 31.8.2018! Kiitos kaikille hankkeeseen osallistuneille ja erityiskiitos aktiivisille nuorille. 


NATTA-hanke (Nuori Aktiivinen Tärkeä Toimija Alueellaan)
Hankkeen tavoite on edistää nuorten kasvua, kehitystä ja nuoruuden arvostamista tasavertaisena ja arvokkaana elämän osana.

Hankkeen toimenpiteet ja aktiviteetit perustuvat nuorten toiveisiin ja heitä kannustetaan aktiiviseksi osaksi yhteisöään. Hankkeen pääasiallinen kohderyhmä on 13 -19 –vuotiaat nuoret ja muut alueilla asuvat henkilöt.

Toiminta-alue on Masku, Rusko ja Naantalin saaristoalue (Luonnonmaa, Merimasku, Rymättylä, Velkua-Livonsaari)

Lisätietoja: masku-rusko-vahto@4h.fi ja puh. 044-7808905

Tästä löydät NATTA-hankkeen kuulumisia ja tietoa tapahtumista.

- - - -


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Näyttely "Nuorten silmin" siirtyy Ruskon kirjastolta Vahdon kirjastolle. Näyttelyssä on nuorten taideteoksia, joissa teemana on oma alue, eli omat kotikulmat. Teoksissa voi nähdä mikä nuorten mielestä alueella on hyvin, mikä on tärkeää, mitä voisi muuttaa ja mitä tulisi säilyttää. Pidämme avajaiset Vahdon kirjastolla 14.5. klo 17.00, tarjolla limpparia, paikalla 4H:n NATTA-hanke.

Nuorten tekemiä puiden hahmoja Kankaisten kartanon Paronin polulle 2017. Hahmot piileskelivät puissa ja yleisö sai niitä etsiä polkukierroksensa aikana.

Merimaskussa 17.6.2017 Suvilystit-tapahtuma.

NATTA-infopiste ja tietovisa volkkareiden ja meren äärellä.

NATTA pitämässä infopistettä ja leikkisää tietovisaa Röölässä Silli ja Uussi peruni -tapahtumassa 10.6.2017.

Lemussa Le Moi

Huhti-toukokuussa 2017 nuoret suunnittelivat ja toteuttivat pikniktapahtumaa Lemuun NATTA-hankkeen puitteissa. Suunnittelun lomassa pidettiin pizza- ja muffinsi-ilta nuorisotila Wanhassa Oskarissa.

Yhteistyönä digitarinoita


Velkuan koululla esitettiin 28.2. nuorten tekemiä digitarinoita Velkuan ja Livonsaaren alueelta. Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Velkuan koulun, Pro Sinervo ry:n Velkuan saaristotalo Sinervo- hankkeen ja 4H:n NATTA- hankkeen välillä.

Kaksi nuorta veti digitarinoita -esityksen jälkeen turinatuokion koululaisille, jotka saivat seuraavaksi keksiä itse erilaisia ideoita, joihin voisi hakea nuorille suunnattua MASSII! Leader- rahaa. Koululaiset saivat tapahtuman aikana myös nauttia herkuista, sekä laskiaisleikeistä.

Lämmin kiitos mukana olleille nuorille ja yhteistyötahoille!

- - - -

Nuorten toiveita kerättynä.

- - - -


Nuorten Digitarinoita Velkuan ja Livonsaaren alueelta


Yläkouluikäiset nuoret esittelevät itse kuvaamiaan digitarinoita elämästä alueella. 

Tilaisuus toteutetaan tiistaina 28.2.2017 kahteen eri otteeseen: ensin klo 13-15 Velkuan koululla (klo 13-14 laskiaisaiheista ohjelmaa, klo 14 alkaen digitarinat), mehutarjoilu. Tämän jälkeen klo 16.00 digitarinoiden esittely Livonsaaren seurojentalolla, kahvit & mehut.

Lämpimästi tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan nuorten näkemyksiä ja havaintoja! 

Järjestäjinä: 4H/NATTA-hanke (Nuori Aktiivinen Tärkeä Toimija Alueellaan) ja Saaristotalo Sinervo - hanke